

Nº 7/30-09

სსიპ ივანე ჯავახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის

სოციალურ და პოლიტიკურ მეცნიერებათა ფაკულტეტის

დეკანის პრძანეპა №7/2016

სსიპ ივანე ჯავახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის სოციალურ და პოლიტიკურ მეცნიერებათა ფაკულტეტზე 2016-2017 სასწავლო წელს დოქტორანტურაში მისაღები გამოცდების ჩატარებისა და დარგობრივი კომისიების

დამტკიცების შესახებ

"უმაღლესი განათლების შესახებ" საქართველოს კანონის 22-ე მუხლის პირველი პუნქტის, 52-ე მუხლის პირველი და მე-2 ნაწილების, 53-ე მუხლის პირველი, მე-2 და მე-3 ნაწილების, 54-ე მუხლის პირველი ნაწილის, 55-ე მუხლის პირველი და მე-2 ნაწილების, 56-ე მუხლის მე-2 და მე-3 ნაწილების, 57-ე მუხლის, საქართველოს განათლებისა და მეცნიერების მინისტრის 2013 წლის 11 სექტემბრის №135/ნ ბრძანებით დამტკიცებული საჯარო სამართლის იურდიული პირის- ივანე ჯავახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის წესდების მე-14 მუხლის პირველი პუნქტის, მე-8 პუნქტის "ა", "ბ", "ო" და "პ" ქვეპუნქტების, მე-9 პუნქტისა ღა"საგანმანათლებლო პროგრამების დამტკიცების შესახებ" თსუ-ს აკადემიური საბჭოს 2011 წლის 29 ივნისის №57/2011 დადგენილების შესაბამისად სსიპ ივანე ჯავახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის რექტორის №91/01-01; 08.06.2016 და №95/01-01; 15.06.2016 ბრძანებების საფუძველზე

ვპრძანეპ:

1. განისაზღვროს 2016-17 სასწავლო წელს დოქტორანტურაში მისაღები გამოცდების ჩატარების გრაფიკი:

1.1	საზოგადოებრივი გეოგრაფია - 14 სექტემბერი, 11:00სთ; IVკორპუსი, ოთახი №213
1.2	კონფლიქტების ანალიზი და მართვ ა - 15 სექტემბერი, 11:00; II კორპუსი, ოთახი №240
1.3	მასობრივი კომუნიკაციები - 16 სექტემბერი, 10:00; VI კორპუსი, ოთახი №402/ა
1.4	კულტურისა და მედიის სოციოლოგია - 16 სექტემპერი, 10:00; II კორპუსი, ოთახი №163
1.5	პოლიტიკის მეცნიერეპა - 15 სექტემბერი, 16:00; IV კორპუსი, ოთახი №305
1.6	საერთაშორისო ურთიერთობები - 16 სექტემბერი, 12:00; I კორპუსი, ოთახი101

2. შეიქმნას 2016-17 საწავლო წელს დოქტორანტურაში მისაღები გამოცდების დარგობრივი კომისიები შემდეგი შემადგენლობით:

2.1 საზოგადოებრივი გეოგრაფია

- ა) იოსებ სალუქვაძე პროფესორი
- პ) გიორგი გოგსაძე პროფესორი
- გ) თამარ დოლბაია ასოცირებული პროფესორი
- დ) ნინო პავლიაშვილი ასოცირებული პროფესორი
- ე) ვალერიან მელიქიძე ასოცირებული პროფესორი

2.2 კონფლიქტების ანალიზი და მართვა

- ა) გუგული მაღრაძე პროფესორი
- პ) რეზო ჯორბენაძე პროფესორი
- გ) ამირან ბერძენიშვილი პროფესორი
- დ) თეონა მატარაძე ასისტენტ პროფესორი
- ე) ლაშა ტუღუში ასისტენტ პროფესორი

2.3 მასობრივი კომუნიკაციები

- ა) მარიამ გერსამია პროფესორი
- ბ) დალი ოსეფაშვილი პროფესორი
- გ) მარი წერეთელი ასოცირებული პროფესორი
- დ) მაია ტორაძე ასოცირებული პროფესორი
- ე) ნინო ჭალაგანიძე ასოცირებული პროფესორი

- ვ) თეონა მატარაძე ასისტენტ პროფესორი
- ზ) მანანა შამილიშვილი ასოცირებული პროფესორი
- 2.4 კულტურისა და მედიის სოციოლოგია
 - ა) ამირან ბერძენიშვილი პროფესორი
 - ბ) ლალი სურმანიძე პროფესორი, ფსიქოლოგიისა და განათლების მეცნიერების ფაკულტეტი
 - გ) ქეთი ხუციშვილი პროფესორი, ჰუმანიტერულ მეცნიერებათა ფაკულტეტი
 - დ) მარინა პურძენიძე ასოცირეპული პროფესორი

 - ე) ფლორა ესაბუა მოწვეული პედაგოგი
- 2.5 პოლიტიკის მეცნიერება
 - ა) მალხაზ მაცაბერიძე პროფესორი
 - ბ) ალექსანდრე კუხიანიძე პროფესორი
 - გ) კორნელი კაკაჩია პროფესორი
 - დ) ნანა მაჭარაშვილი ასოცირებული პროფესორი
 - ე) სალომე დუნდუა ასოცირებული პროფესორი
 - ვ) გია ჟორჟოლიანი ასოცირებული პროფესორი
 - ზ) ვალერიან მელიქიძე ასოცირებული პროფესორი

2.6 საერთაშორისო ურთიერთობები

- ა) სერგი კაპანაძე-პროფესორი
- ბ) ზურაბ დავითაშვილი- პროფესორი
- გ) ფიქრია ასანიშვილი- ასოცირებული პროფესორი
- დ) თორნიკე თურმანიძე- ასოცირებული პროფესორი
- ე) ვალერიან მელიქიძე- ასოცირებული პროფესორი
- ვ) თეონა მატარაძე- ასისტენტ პროფესორი
- 3. ფაკულტეტის სასწავლო პროცესის მართვის სამსახურმა და კანცელარიამ უზრუნველყოს დაინტერესებულ პირთათვის პრძანების გაცნობა და თვალსაჩინო ადგილზე განთავსება.
- 4. ბრძანება ძალაშია გამოცემისთანავე.

სოციალურ და პოლიტიკურ მეცნიერებათა ფაკულტეტის დეკანი, ასოცირებული პროფესორი

